Asemieskatu 1 96100 ROVANIEMI

}

07.30 – 21.00
Ma – Su

info@guesthouseborealis.com
+358 44 3131 771

Saunaelämys

Lappilainen sauna järven rannalla

Guesthouse Borealis tarjoaa mahdollisuuden myös aidon lappilaisen saunaelämyksen kokemiseen Rovaniemen lähistöllä. Tutustu ajankohdan mukaan joko kesän tai talven saunapakettiin.

 

Varaukset: sailalehtomaa@gmail.com tai Saila Lehtomaa +358 44 313 1848

Kesän saunaelämykset

Mikä voisi olla suomalaisempi maisema kuin järvi ilta-auringossa ja sen rannalla lämpiävä sauna? Vuonna 2014 valmistunut saunamme sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, kirkasvetisen Norvajärven rannalla.

Tunnelmallisessa löylyhuoneessa kiukaan pehmeä lämpö rentouttaa ja irrottaa arjesta. Pesuvesi on raikkaasta järvestä ja saunan terassilta on lyhyt matka niin laiturille kuin vilvoittavaan pulahdukseen.

Sauna sijaitsee isäntäparin talon läheisyydessä, mutta saunojilla on koko vierailun ajan oma rauha. Parhaiten sauna soveltuu 2–4 hengelle, mutta voit kysellä tarjousta myös isommalle porukalle.

Hinta: 70 e/henkilö

Kesto: 3 tuntia

Sijainti: Norvajärvi, Rovaniemi

Hinta sisältää: pyyhkeet, pesutuotteet, uiminen, lipokkaat, kuljetus (2–4 hlö), vakuutus, lohi- tai poronlihavoileipä ja juotavaa (alkoholiton)

Maksutavat: käteinen

Kesäkausi: toukokuu–lokakuu

Järjestäjä: Guesthouse Borealis Oy

 

Peruutusehdot (kesä ja talvi):

  • Jos peruutus tehdään 3 päivää ennen varauksen alkua tai myöhemmin, peritään 100 % peruutusmaksu kokonaishinnasta
  • Jos peruutus tehdään 7-4 päivää ennen varauksen alkua, peritään 50% peruutusmaksu kokonaishinnasta

Talven saunaelämykset

Paukkupakkaset ja taivaalla roihuavat revontulet, lämmin kiuas ja kiulussa raikasta järvivettä. Ihastele saunasta talvisia maisemia tai pulahda upeaan avantoomme. Lapissa äärimmäiset vuodenajat tekevät saunomisesta tavallistakin suuremman elämyksen.

Vuonna 2014 valmistunut saunamme sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, kirkasvetisen Norvajärven rannalla. Tunnelmallisessa löylyhuoneessa kiukaan pehmeä lämpö rentouttaa ja irrottaa arjesta. Viihtyisän pukuhuoneen lisäksi vilvoitella voi myös saunan mukavalla terassilla.

Sauna sijaitsee isäntäparin talon läheisyydessä, mutta saunojilla on oma rauha koko vierailun ajan. Parhaiten sauna soveltuu 2–4 hengelle, mutta voit kysellä tarjousta myös isommalle porukalle.

Hinta: 125 e /henkilö

Kesto: 3 tuntia

Sijainti: Norvajärvi, Rovaniemi

Hinta sisältää: pyyhkeet, pesutuotteet, lipokkaat, avanto, kuljetus (2–4 hlö), vakuutus, kala- tai lihavoileipä ja juotavaa (alkoholiton)

Maksutavat: käteinen

Talvikausi: marraskuu–huhtikuu

Järjestäjä: Guesthouse Borealis Oy

Katso Kuvia